Bakgrund

År 2007 grundades det lilla företaget Svenska Smörgåstårtsfabriken av Anders Segerberg. Tack vare en stor drivkraft och en passion för mat hade han en tydlig vision, även om han saknade formell utbildning inom området. Idén om att äntligen erbjuda riktigt goda smörgåstårtor blev en verklighet, och med det föddes en ny standard för smörgåstårtor i Sverige!

Vi arbetar med de bästa råvarorna för att våra tårtor ska bli så smakrika som möjligt. Vi vet att balansen mellan de olika smakerna är avgörande för att skapa en harmonisk och njutbar upplevelse. Vår passion för att skapa unika smakupplevelser driver oss att ständigt utforska nya kombinationer och ingredienser. Här på Svenska Smörgåstårtsfabriken älskar vi att dyka ner i denna djungel av smaker och upptäckter.

Många associerar smörgåstårtor med en hög fetthalt, men vi har valt en annan väg. Genom att dra ner på majonnäsen och använda enbart våra egna, hemmagjorda fyllningar kan vi stoltsera med att våra tårtor är något utöver det vanliga. Vi strävar efter att ge våra kunder en hälsosammare, men lika smakrik, alternativ utan att kompromissa med kvaliteten.
Vår resa började med en enkel idé, men har vuxit till en passion för att erbjuda smörgåstårtor som verkligen gör skillnad. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och dela våra läckra skapelser med dig!